Bucketlist series

Bucketlist series wheat background personage

Run through a field of wheat WIPA | Bucketlist Series N° 1

De brouwers van Brouwerij The Musketeers dagen zichzelf graag uit. Ze houden van kwaliteitsvolle bieren die mensen doen praten. In aanloop naar de opening van haar nieuwe brouwerij in het Waasland eind 2018, presenteert The Musketeers een gloednieuwe reeks in haar gamma. De Bucketlist Series is een reeks bieren die spraakmakend anders zijn: beperkt in oplage, crafty van smaak en tegelijk erg doordacht gemaakt, zoals je gewend bent van The Musketeers. De reeks vormt de persoonlijke bucketlist van de brouwers, waarmee ze de bierliefhebber willen trakteren op een verrassende smaakbeleving.

Run Through A Field Of Wheat is een hoppige tarwe-IPA. Het bier is licht troebel, bleekblond en heeft een alcoholpercentage van 6%. De typische volmondigheid van tarwebieren is gecombineerd met een milde bitterheid van 35 IBU. Het aroma is kruidig/hoppig door de combinatie van het typische tarwe-aroma en het florale citruskarakter van de gebruikte hoppen.

Run Through A Field Of Wheat is voor mij hét bewijs dat een tarwebier niet altijd een typisch witbier hoeft te zijn! Ideaal voor in het zonnetje na het joggen, al dan niet door het tarweveld…
Jeroen

Brouwers aan het woord

Als brouwers zijn we altijd wel into something hoppy, het liefst in een onverwachte combinatie. Run Through A Field Of Wheat maakt die originele koppeling: floraal en citrusachtig, en tegelijk ook de tarwe die doorsmaakt.

Stijl

Wheat IPA – Alc. 6% by vol.

Kleur

10 EBC – Bleekblond troebel

Smaak

35 IBU – Kruidig/hoppig

Te verkrijgen

Verkrijgbaar in de gespecialiseerde drankenhandels en de betere horecazaken.

Ontdek ons assortiment!