Bucketlist series

Crowdsurf in a rubber dinghy Saison | Bucketlist Series N° 2

Crowdsurf in a rubber dinghy is een frisse saison die op haar beurt verwijst naar het festivalseizoen waar we in België zo trots mogen op zijn. “We zouden het geweldig vinden, mochten we van fans filmpjes toegestuurd krijgen hoe ze op een festival crowdsurfen in een rubberbootje. Dat zou voor ons de ultieme kick zijn.”, aldus Stefaan Soetemans en Kristof De Roo van The Musketeers.

Crowdsurf In A Rubber Dinghy – Saison is een typische dorstlesser. Het lichte bier (12 EBC) met 6,5% alcohol heeft een droge afdronk en is licht zurig. De milde bitterheid van 30 IBU maakt het bier voor een breed publiek toegankelijk. Een stevige carbonatie en een atypische citrustoets geeft het bier een sprankelend karakter, ideaal voor een warme zomeravond.

Run Through A Field Of Wheat is voor mij hét bewijs dat een tarwebier niet altijd een typisch witbier hoeft te zijn! Ideaal voor in het zonnetje na het joggen, al dan niet door het tarweveld…
Jeroen

Brouwers aan het woord

Typisch aan Crowdsurf in a Rubber Dinghy is zijn frisse karakter met zachte kruidigheid en lichte zurigheid door de gistaroma's. Het is een zomerbier dat je dorst lest, zonder dat je omver wordt geblazen door overweldigende aroma's. Want zo moet een saison volgens ons zijn: droog, sprankelend en verfrissend, ideaal voor op een zomerfestival!

Stijl

Saison – Alc. 6,5% by vol.

Kleur

12 EBC – Blond

Smaak

30 IBU – Mild bitter, licht zurig

Te verkrijgen

Verkrijgbaar in de gespecialiseerde drankenhandels en de betere horecazaken.