Troubadour series

Troubadour Obscura

Troubadour Obscura is een mild donkerrood-bruin bier met een mooi uitgebalanceerd Belgisch tintje. Al na de eerste aanzet van dit bier merk je het verschil met andere bruine bieren. De stevige moutsmaak is afkomstig van de combinatie van 4 mouten waarmee dit bier wordt gebrouwen. Ontdek de verschillende toetsen: chocolade, koffie, vanille… Troubadour Obscura vervolmaakt elk etentje op een winterse avond.

Niets zo fijn als een heerlijk zondagsdiner na een fikse boswandeling. Ik hou ervan om samen met mijn familie op restaurant te gaan. Daar hoort voor mij steevast een Troubadour Obscura bij. Voor de smaak en de gezelligheid.
Bert

Brouwers aan het woord

Als mensen het woord ‘stout’ horen, denken ze meteen aan heel zwaar afsmakend donker bier dat niet bij eten past. Met Troubadour Obscura wilden we echter een alternatief bieden voor de zoetere abdijbieren door smaaktoetsen van een Engelse Porter of Stout te combineren in een droger, moutiger donker bier. Door gebruik te maken van 4 soorten mout in de juiste balans ontdek je tal van verschillende smaaktoetsen, wat het juist ideaal maakt bij een wildgerecht of stoverij.

Stijl

Milde stout – Alc. 8,2% by vol.

Kleur

115 EBC – Donker roodbruin

Smaak

30 IBU – Krachtig moutig, chocolade, koffie en vanille

Te verkrijgen

Verkrijgbaar in de gespecialiseerde drankenhandels en de betere horecazaken

Ontdek ons assortiment!