Troubadour series

Troubadour Westkust

Troubadour Westkust is een donker, bijna zwart degustatiebier met aroma’s van hop, geroosterde mout, koffie en lichte toetsen van chocolade en vanille. De smaak is een balans tussen gebrande mout en koffie gevolgd door een sterke maar aangename bitterheid die langzaam de bovenhand krijgt en zorgt voor een lange hoppige afdronk. Troubadour Westkust is een uitstekende keuze als smakelijke afronding van een geslaagde culinaire avond.

Ik hou van lekker eten. Niets zo leuk als gezellig kokkerellen of op restaurant gaan. Volgens mijn vriendin ga ik iets te veel uit eten en leef ik als een bon vivant. Ze heeft wel een beetje gelijk: een dessertje kan niet ontbreken en daar hoort die heerlijke Troubadour Westkust bij. Het is de perfecte afsluiter van mijn lange werkdag. Dat heb ik verdiend!
Nicolas

Brouwers aan het woord

Met onze Troubadour Westkust hebben we onszelf uitgedaagd. Hoe kunnen we de balans vinden tussen de karakteristieken van gebrande mout, koffie, chocola en vanille gevolgd door een sterke maar aangename bitterheid? Die lange hoppige afdronk verwachten mensen niet. Iedere keer als we dat horen, denken we: doel bereikt!

Stijl

Black Imperial IPA – Alc. 8,5% by vol.

Kleur

100 EBC – donker, bijna zwart

Smaak

55 IBU – Gebrande mout en koffie, aangenaam bitter

Te verkrijgen

Verkrijgbaar in de gespecialiseerde drankenhandels en de betere horecazaken

Ontdek ons assortiment!