Skip to main content

Troubadour Blond wint gouden medaille

Troubadour Blond wint gouden medaille op Brussels Beer Challenge 2017. Brouwerij The Musketeers reageert opgetogen over de medaille.

Vandaag werden op de Horeca Expo in Gent de jaarlijkse medailles van Brussels Beer Challenge uitgereikt. Troubadour Blond werd verkozen tot beste bier binnen de categorie ‘Pale & Amber Ale: Abbey / Trappist style Blond’. Het liet in die categorie Affligem Blond, Leffe Blond en Brugse Zot Blond achter zich. Brouwers Stefaan Soetemans en Kristof De Roo zijn erg opgetogen met deze gouden medaille. Brussels Beer Challenge reikt ondertussen voor het zesde jaar prijzen uit. Drie dagen lang proefde een panel van 85 internationaal gereputeerde bierkenners 1512 bieren uit alle hoeken van de wereld.

Troubadour Blond is een volmondig genotsbier van 6,5%. Het is een verfrissend bier met een hop-kruidig aroma. Het bier is licht moutig, heeft een milde bitterheid en zachte afdronk. Deze typische smaak zorgt ervoor dat Troubadour Blond vlot drinkt en geschikt is voor alle seizoenen.
Troubadour Blond is het eerste bier van Brouwerij the Musketeers en werd 18 jaar geleden gecreëerd. Het is een van de vlaggenschepen van brouwerij The Musketeers: het bier wordt verdeeld in 15 landen over heel de wereld.

Persvragen of interviews?

The Musketeers | Stefaan Soetemans
Zaakvoerder
Tel +32 (0) 3 344 02 31
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

 

Brasserie The Musketeers

Reepstraat 208
9170 Sint-Gillis-Waas
+32 (0)3 344 02 31

Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Heures d'ouverture du
café de la brasserie

Réservez votre table via Tablebooker
(voir le bouton sur cette page).

Mercredi: 15h - 22h
Jeudi: 15h - 22h
Vendredi: 15h - 23h
Samedi: 13.30h - 23h
Dimanche: 12h - 22h
Lundi & mardi: fermé

Restez informé

Découvrez les dernières nouvelles des Musketeers

Webdesign: Hootkoetuur