• Bucket List Series

    Bucket List Series


quote roodDe brouwers van Brouwerij The Musketeers lanceerden in aanloop naar de opening van hun nieuwe brouwerij in het Waasland een gloednieuwe reeks in het gamma. De Bucket List Series is een reeks bieren die spraakmakend anders zijn: beperkt in oplage, crafty van smaak en tegelijk erg doordacht gemaakt, zoals je gewend bent van The Musketeers. De reeks vormt de persoonlijke bucket list van de brouwers, waarmee ze de bierliefhebber willen trakteren op een verrassende smaakbeleving.

Het eerste bier van de reeks is de tarwe-IPA 'Run through a field of wheat', een knipoog naar het meest ondeugende wat Brits premier Theresa May naar eigen zeggen ooit in haar leven gedaan had. Het tweede bier, 'Crowdsurf in a rubber dinghy', is een frisse saison die op haar beurt verwijst naar het festivalseizoen waar we in Belgie zo trots op mogen zijn. 'Ride A Bull', het derde bier binnen deze reeks, is een warm, licht kruidig bier met een zachte herfstige afdronk. Het vierde bier in de reeks, Cross The Desert, neemt je mee naar een heerlijk dorstlessend moment, na een lange woestijntocht.


Onze bieren in jouw buurt

Klik op de knop "Huidige locatie" of geef de naam of de postcode in van jouw gemeente en ontdek waar ook jij van onze bieren kan genieten.
Staat jouw zaak nog niet op deze kaart? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
(Enkel België, geen horecazaken)

 

Brouwerij The Musketeers

Reepstraat 208
9170 Sint-Gillis-Waas
+32 (0)3 344 02 31

Brouwerijcafé:
+32 (0)3 369 56 06

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Brouwerij The Musketeers Sint-Gillis

Openingsuren Brouwerijcafé

Reservaties en info Brouwerijcafé:
telefonisch via 03 369 56 06
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dinsdag: 14u - 21u
Woensdag: 14u - 21u
Donderdag: 14u - 22u
Vrijdag: 14u - 22u30
Zaterdag: 12u - 22u30
Zondag: 12u - 20u
Maandag: gesloten

Blijf op de hoogte

Ontdek de laatste nieuwtjes over The Musketeers

Webdesign: Hootkoetuur

© Brouwerij – The Musketeers – Brewery | Disclaimer & privacybeleid