Skip to main content

CROWDSURF IN A RUBBER DINGHY

STIJL

Saison – Alc. 6,5% by vol.

KLEUR

12 EBC – Blond

SMAAK

30 IBU – Mild bitter, licht zurig

TE VERKRIJGEN

LIMITED EDITION 

 

quote wit

Typisch aan Crowdsurf in a Rubber Dinghy is zijn frisse karakter met zachte kruidigheid en lichte zurigheid door de gistaroma's. Het is een zomerbier dat je dorst lest, zonder dat je omver wordt geblazen door overweldigende aroma's. Want zo moet een saison volgens ons zijn: droog, sprankelend en verfrissend, ideaal voor op een zomerfestival!

 


quote roodCrowdsurf In A Rubber Dinghy, het tweede bier in de Bucket List Series, is een frisse saison die op haar beurt verwijst naar het festivalseizoen waar we in België zo trots mogen op zijn. “We zouden het geweldig vinden, mochten we van fans filmpjes toegestuurd krijgen hoe ze op een festival crowdsurfen in een rubberbootje. Dat zou voor ons de ultieme kick zijn”, aldus Stefaan Soetemans en Kristof De Roo van The Musketeers.

Crowdsurf In A Rubber Dinghy – Saison is een typische dorstlesser. Het lichte bier (12 EBC) met 6,5% alcohol heeft een droge afdronk en is licht zurig. De milde bitterheid van 30 IBU maakt het bier voor een breed publiek toegankelijk. Een stevige carbonatie en een atypische citrustoets geeft het bier een sprankelend karakter, ideaal voor een warme zomeravond.


  • Brouwers aan het woord

    quote witTypisch aan Crowdsurf in a Rubber Dinghy is zijn frisse karakter met zachte kruidigheid en lichte zurigheid door de gistaroma's. Het is een zomerbier dat je dorst lest, zonder dat je omver wordt geblazen door overweldigende aroma's. Want zo moet een saison volgens ons zijn: droog, sprankelend en verfrissend, ideaal voor op een zomerfestival!Bucket List SeriesOnze bieren in jouw buurt

Klik op de knop "Huidige locatie" of geef de naam of de postcode in van jouw gemeente en ontdek waar ook jij van onze bieren kan genieten.
Staat jouw zaak nog niet op deze kaart? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
(Enkel België, geen horecazaken)

 

Brouwerij The Musketeers

Reepstraat 208
9170 Sint-Gillis-Waas
+32 (0)3 344 02 31

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties Brouwerijcafé:
enkel via Tablebooker (zie knop onderaan)

Openingsuren Brouwerijcafé

Reserveer je tafel via Tablebooker
(zie knop onderaan deze pagina).

Openingsuren:
Woensdag: 15u - 22u
Donderdag: 15u - 22u
Vrijdag: 15u - 23u
Zaterdag: 13u30 - 23u
Zondag: 12u - 22u
Keuken: vanaf 17u - op zondag: vanaf 12u 
Maandag & dinsdag: gesloten

VOORJAARSVAKANTIE
Het Brouwerijcafé is gesloten van maandag 1 april tot en met dinsdag 9 april. 

Blijf op de hoogte

Ontdek de laatste nieuwtjes over The Musketeers

© Brouwerij – The Musketeers – Brewery | PrivacypolicyCookiepolicy

Webdesign: Hootkoetuur